Fest & Selskaber

Nedenfor kan du læse mere om hvad vi tilbyder på Bjerremark Hotel

Bed and Breakfast

Bliv indlogeret med morgenmad på et af vores 18 værelser.

Morgenmaden er fra kl. 08.00-10.00, som er en platte der serveres.

Indtjekning kan ske fra kl. 14.00.

Afrejse mellem kl. 08.00 og 10.30.

Bryllup

Fra vores festsal, med plads op til 150 personer, har vi den mest fantastiske udsigt over marsken og modsat side har vi udsyn og udgang til vores fine gårdhave som er belagt med piksten. Hvor der i forår og sommer er fuld af hyggelige borde og bænkesæt, blomster og lanterner.

Konfirmation

På Bjerremark Hotel kan i også holde jeres konfirmation. Vores lokaler står klar til den unges fest, hvor vi kan forme dagen som i ønsker det.

Fødselsdagsfest

Om det er 40 eller 80 år du bliver, så er det helt klart Bjerremark, du skal vælge som stedet, hvor din fest skal holdes. Der er mulighed for at vælge formiddag, eftermiddag eller aften arrangement, hvor vi også her sammen planlægger menu, farver, temaer osv.

Mindekomsammen

Dagen hvor det sidste farvel er taget og man ønsker en komsammen. Det kan være med en anretning af snitter, varm mad, kaffebord eller hvad man lige ønsker sig.

Kursus/møde

Alle vores lokaler udstyret med whiteboard tavler. Vi har 2 lokaler udstyret med AV udstyr. Det ene lokale er beregnet op til 20 deltagere. Det andet er salen med plads op til 150 deltagere. Arrangementet kan tilbydes med og uden forplejning.

Dåb

Når der er kommet et nyt vidunder til verden og man ønsker at dele dåbsdagen med dem man har kær. Så står vi klar til at hjælpe jer. Vi forbereder festsalen, så det afspejler om det er en pige eller dreng, der er dagens centrum. Sammen fastsætter vi en menu, som I ønsker det.

Ferie

Nyd et ophold på hotellet i et af vores lækre værelser og nyd den sønderjyske natur.

Velkommen til bjerremark hotel

Vi ser frem til jeres arrangement

I kan trygt afholde jeres arrangement hos os her på Bjerremark Hotel. Vi har de rigtige faciliteter til netop jeres eller din fest. Vi har værelser til overnatning og serverer lækker lokal mad i sammenspil med jer. 

Læs mere her

Vi befinder os meget tæt på den tyske grænse og derfor er der rig mulighed for indkøb af forskellig slags. Men vi tillader ikke at man nyder egne drikke og madvarer på hotellet eller på udendørs arealer.

Vi tilbyder gratis parkering på hotellets parkeringsplads.

Bjerremark er 100% røgfrit indendørs. Ved overtrædelse pålægges der et gebyr på 2000 kr. I vores gårdhave, samt ved indgangene er der store askebægere, som må benyttes. Vi beder rygende gæster vise hensyn til andre gæster samt personale. Brug venligst askebægerne, så vi undgår skodderne ligger og flyder på jorden.

På Bjerremark elsker vi som så mange andre, hunde. Vi tillader derfor hund på 2 af vores værelser imod et mindre rengøringstillæg på 75 kr. pr. værelse pr. nat. Giv os besked hvis i rejser med hund, så vi sikrer os at have et ledigt værelse.

Alle priser er inklusive moms og andre afgifter. Ved betaling modtager vi Visa-/Dankort og MasterCard, Bankoverførsel eller Kontanter. Alle beløb er i danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl.

Det er muligt at afbestille 14 dage inden ankomstdagen uden omkostninger. Afbestiller man herefter, tager vi 25% af prisen i afbestillingsgebyr.

Vi ønsker at alle der kommer i restauranten får en dejlig oplevelse. Derfor må hunden ikke medbringes i restauranten. Om sommeren er muligt at sidde udenfor på vores terrasse eller gårdhave.

Festsalen er den gamle lade, som er blevet moderniseret. Højt til loft med troltex i loftet og stadig de gamle flotte synlige bjælker og stolper. Her holdes festerne, men det er også her restauranten er. Salen kan rumme op til 150 personer. Lokalet er udstyret med tv og AV-udstyr.

Udsynet fra de kæmpestore vinduer er fantastisk. Marsken, dyreliv og masser af natur er det man ser herfra. Modsat er vores gårdhave, som har sin charme i alle årstider.

Stuen rummer af JAGT. En rigtig flot udsmykket stue som oser af maskulinitet, mandehørm, og varme. Om efteråret og vinteren tænder vi op i pejsen, som giver den dejlige varme og hyggelige stemning. Rummet kan man bl.a. vælge til at holde kursus/møde i, men også en mindre fest eller komsammen, hvor man er max.20 personer. Det er også i dette rum, hvor vi har AV udstyr.

Fra vinduerne i jagtstuen kan vi se mod syd, hvor der er udsigt til marker og hvis man er heldig, så ses ”sort sol” sig her i foråret og efteråret. Det er også her vores forhave er, som stråler så smukt om foråret og sommeren hvor alt spirer og blomstre.

Bjerremark Hotel og kursuscenter

Adressen er: Ubjergvej 19, 6270 Tønder

CVR: 43305298.

Mail: Bjerremark@ctgroup.dk

Alle klager skal modtages inden 3 dage efter afsluttet arrangement, hvis der skal fortages en vurdering om refusion.

Kontakt os gerne på tlf eller mail.
Ubjergvej 19
DK-6270 Tønder
Tlf : +45 74 77 55 99
E-mail: Bjerremark@ctgroup.dk

Bjerremark Hotel