Lokaler

Læs mere om vores lokaler her

Festsalen

Festsalen er den gamle lade, som er blevet moderniseret. Højt til loft med troltex i loftet og stadig de gamle flotte synlige bjælker og stolper. Her holdes festerne, men det er også her restauranten er. Salen kan rumme op til 150 personer. Lokalet er udstyret med tv og AV-udstyr.

Udsynet fra de kæmpestore vinduer er fantastisk. Marsken, dyreliv og masser af natur er det man ser herfra. Modsat er vores gårdhave, som har sin charme i alle årstider.

Jagtsalen

Stuen rummer af JAGT. En rigtig flot udsmykket stue som oser af maskulinitet, mandehørm, og varme. Om efteråret og vinteren tænder vi op i pejsen, som giver den dejlige varme og hyggelige stemning. Rummet kan man bl.a. vælge til at holde kursus/møde i, men også en mindre fest eller komsammen, hvor man er max.20 personer. Det er også i dette rum, hvor vi har AV udstyr.

Fra vinduerne i jagtstuen kan vi se mod syd, hvor der er udsigt til marker og hvis man er heldig, så ses ”sort sol” sig her i foråret og efteråret. Det er også her vores forhave er, som stråler så smukt om foråret og sommeren hvor alt spirer og blomstre.

Bjerremark Hotel